| Autor |
| RE: Sword of the Berserk - Gra na DC |
Post 41/47  |
|
~Dun Użytkownik
|
| Dodane dnia 23-01-2008 18:48 |
|
|
Faktycznie to co napisał Wolfram jest prawdą. Lepiej kupić Dreamcasta... Ja wyrwałem za 90 dych i przyjemność sieczki na 29 calowym telewizorze jest nieporównywalnie większa niż na ekranie monitora././.
Po za tym przed kompem zbyt często odrywał sie człowiek od nauki ........
Powodzenia dla wszystkich, którzy mają sesję albo dla tych ,którzy jak ja , piszą inżynierkę
|
|
| Autor |
Post 42/47  |
|
~LoRg Użytkownik
|
| Dodane dnia 24-01-2008 17:53 |
|
|
Ja nie mam zamiaru wydawać kasy, żeby sobie specjalnie pograć.;] A tak szczerze mówiąc, to ta gra jakoś nie przypadła mi do gustu... myślałem, że będzie lepiej.
<edytowane przez Refennei - ort>
Edytowane przez Refennei dnia 06-10-2008 14:10 |
|
| Autor |
Post 43/47  |
|
~Wlador Użytkownik
|
| Dodane dnia 02-02-2008 11:39 |
|
|
Mi tam sie nawet spodobała, jedyny problem w tym że w pewnym miejscu gra się zacieła, a byłem już tak blisko końca , potem próbowałem jeszcze z 10 razy, raz sie nie zacieło ale znalazłem sie w jakimś pomieszczeniu z którego nie mogłem wyjść, pewnie kolejny błąd to sobie odpuściłem. Teraz to gram sobie w Warcraft 3 a wcześniej grałem Lineage 2. |
|
| Autor |
Post 44/47  |
|
~kkk115 Użytkownik
|
| Dodane dnia 15-07-2008 18:35 |
|
|
|
Mam gre z końcówką .bin , wie ktoś jak zrobić selfboota ? |
|
| Autor |
Post 45/47  |
|
~setzerkun Użytkownik
|
| Dodane dnia 08-09-2008 11:47 |
|
|
właśnie wczoraj odpaliłem tą grę pierwszy raz . może teraz w dobie PS3 i Xa360 nie wygląda ona za dobrze ale za to ... nadrabia sieczką |
|
setzerkun own :>
|
|
| Autor |
Post 46/47  |
|
~Grabar Użytkownik
|
| Dodane dnia 05-10-2008 15:13 |
|
|
Proszę, pomóżcie!
Mam problem z sejwowaniem. Wszystko dziala poprawnie, włączam gre, dochodze do drugiego rozdzialu, klikam enter, wybieram quit game, potwierdzam aby zasejwowac, wyskakuje komunikat game saved successfully, ale gdy chce dac continue game to gra zaczyna sie od początku. Ma ktos moze pomysl o co tu chodzi? Byłbym wdzięczny gdyby mógł mi ktoś pomóc. Gra mi się podoba i chciałbym ją przejść ale bez możliwości sejwowania byłoby to raczej trudne i frustrujące.
a własnie, zapomnialem dodac jakiego emulatora używam ^^
jest to program Nulldc pobrany z http://rapidshare..._Guma_.rar
Edytowane przez Grabar dnia 05-10-2008 15:16 |
|
| Autor |
Post 47/47  |
|
@Wolfram Administrator
|
| Dodane dnia 06-10-2008 14:25 |
|
|
Na początek polecam pobrać najnowszą wersję NullDC:
http://berserkfan...st_103.rar
Niestety nie wiem dokładnie jak to jest z tym zapisywaniem stanu gry. Na pewno trzeba przejść pewien etap gry. Ile dokładnie nie wiem... Trzy rozdziały?
Możesz też skorzystać z gotowych sejwów gry:
http://www.bucane...rd_berserk
|
|
|