Nawigacja
Strona Główna
FAQ
Forum
Galeria
Linki
Reklama
Kontakt
Redakcja
Współpraca
Archiwum
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Zapamiętaj mnie

Reklama

Bleach

BerserkFan Free

Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w shoutboksie.

~Nightwolf
DATA: 06/10/2008 18:15
Już dawno się tak nie uśmiałem jak dzisiaj.smiley
Wolfram, Hanc - respektsmiley

~Strider
DATA: 06/10/2008 18:13
A da rade wysłać to faksem?smiley A tak na serio, to wiadomo już coś o nowym chapie? Do świąt się go doczekamy?smiley

~Nerevar
DATA: 06/10/2008 17:35
A może to raczej Wolfram leci w kulki smiley

~Nerevar
DATA: 06/10/2008 17:34
To wstawcie linka na SB albo na forum. smiley smiley smiley
Albo powysyłaj userom na maile. smiley
Nie leć w kulki hanc smiley

@Wolfram
DATA: 06/10/2008 11:58
Touche. smiley

@hanc
DATA: 05/10/2008 18:56
Zaraz dam Wam jeszcze go niego numer na komórkę, to powysyła Wam nowy tom MMS-ami. smiley

@hanc
DATA: 05/10/2008 18:55
W związku z błędami na stronie, nie możemy wstawić póki co linka do nowego tomu. smiley Ale jak napiszecie do Wolframa na GG, PM, lub na maila, to Wam wyśle.

~Strider
DATA: 05/10/2008 18:42
Zamiast tyle marudzić wzięlibyście się za naukę języka, i mieli pretensje do Miury, że takie długie przerwy sobie robismiley

~lp_kaka
DATA: 05/10/2008 15:43
mam pytanko (wiem ze jest trochu bez sensu ale pytam) nie przetlumaczyl ktos tomow od 17 do 27 na wlasna reke na pl ?

~Tachikaze
DATA: 05/10/2008 14:09
jeżeli AL nie umieści nowego tomu wreszcie to Guts'a na nich naślemyXD

[Rozmiar: 418 bajtów]Zobacz Temat

BerserkFan | Różne | Off-topic
Strona 4 z 4 < 1 2 3 4
Autor
RE: Zabawa w trzy zdania Post 61/71 top
~bolek95
Użytkownik

Dodane dnia 28-06-2008 11:20
...niebezpieczniejszą, ale krótszą. Po chwili wyskoczył wilk:
- Quo vadis (dokąd zmierzacie) moja grupo?
- Do kowala po Dragonslayera - odrzekł krasnolud.
- Ale ta droga jest zamknięta z powodu protestu działkowców - kłamał, ocierając się o prawdę wilk.
- Co my teraz zrobimy? -...
Edytowane przez Refennei dnia 01-07-2008 11:49

Sic vic pacum parabelum...
ORZEŁ! ORZEŁ!- wierny kibol xD
5077943 Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor
RE: Zabawa w trzy zdania Post 62/71 top
~Himawari
Użytkownik

Dodane dnia 28-06-2008 13:13
- Chrzanić działkowców! - odparł Arkan.
Postanowili udawać starych emerytów z grabiami i wmieszać się w tłum strajkujących, aby spokojnie sobie przejść. Jakie było ich zdziwienie, gdy okazało się, że żadnego strajku nie ma.
- Niech ja dorwę tego wilka... - zagroził krasnolud, zamachując się pięścią w powietrzu. W każdym razie najważniejsze, że w końcu ujrzeli chatę drwala w której spotkali na herbacie...
Edytowane przez Refennei dnia 01-07-2008 11:51
"Jeśli mapa Cię zwodzi, spal ją"
Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor
RE: Zabawa w trzy zdania Post 63/71 top
~SHODAN
Użytkownik

Dodane dnia 29-06-2008 01:02
Którą jednym haustem każdy wypił. Porozmawiali z drwalem, że przed nimi jeszcze spory kawał drogi, mocno zalesiony - jak mur. Za jedyne 13 srebrników wyrąbie im przejście w lesie, które dawało by im optymalną drogę do podróży. Wówczas, z kibolem na czele, postanowili...
Edytowane przez Refennei dnia 01-07-2008 11:54
Im więcej potu wylejesz na treningu, tym mniej krwi poleje się w walce.
Autor
RE: Zabawa w trzy zdania Post 64/71 top
~imon
Użytkownik

Dodane dnia 30-06-2008 21:28
Że za te srebrniki to można kupić dużo piwska i wódki. Natomiast drogi krótsze to pic i w ogóle są przereklamowane oraz mętne (tu dużo mniej poprawnych politycznie przymiotników). Trzeba było wziąć rowery, bo tanie i szybciej by było....

<edytowane przez Refennei - ort>
Edytowane przez Refennei dnia 01-07-2008 11:58
Autor
RE: Zabawa w trzy zdania Post 65/71 top
~Himawari
Użytkownik

Dodane dnia 02-07-2008 20:51
W końcu dojechać do tego nieszczęsnego kowala po Dragonslayera. Krasnolud zaprotestował przeciw rowerom, twierdząc, że nie dosięga nogami pedałów. Na szczęście, kibol jak zwykle rzucił jednym, ze swoich genialnych rymów:
Autor
RE: Zabawa w trzy zdania Post 66/71 top
~Kodama
Użytkownik

Dodane dnia 02-07-2008 21:56
i zarymował:
- po co jechać rowerem ziom, skoro można najeść się magicznym selerem.
Krasnolud łypnął z pogardą na kibola, po czym ze zdziwieniem ujrzał przedziwne warzywo, które z wyglądu przypominało seler, tyle że miało czerwoną natkę i dziwnie pachniało.
Edytowane przez Refennei dnia 03-07-2008 12:32
6024050 http://kodama-sama.deviantart.com/ Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor
RE: Zabawa w trzy zdania Post 67/71 top
~redziok
Użytkownik

Ostrzeżeń:1
Dodane dnia 03-07-2008 12:04
Dziwny seler schowali do backpack'a i weszli bez pukania do kowala.
- Dawaj Dragon Slayera, pakiet ostrzy tytanowych, metalową pałkę, 2 pasy cnoty i paczkę żelków!!!!! - odrzekł kibol, starając się być miłym.
Kowal, mając już do nich strzelać z kałacha , popatrzył na klakiera, który mu się bardzo spodobał...

<edytowane przez Refennei - wulg>

Co ja w przedszkolu jestem??? Przecież nie napisałem całego wyrazu, tylko dodałem kropki w środku!!! ......... a jak sądzisz, że ja jestem wulgarny to weź w ogóle skoryguj zerka, żeby nie było krwi i zmniejsz mu dragon slayera na jakiegoś knifa!!

Refennei: Kropka nie wystarczy, żeby złagodzić wulgaryzm. Poza tym to nie był jeden wyraz, a cała wiązanka. Wiem, że zrobiłeś to umyślnie i dlatego interweniowałam. Poza tym radzę Ci, żebyś zapoznał się z Regulaminem. Na przyszłość - jeśli masz jakieś uwagi to korzystaj z PW.

Edytowane przez Refennei dnia 14-07-2008 18:44
Ty myślisz, że są ludźmi tylko ludzie ,Których ludźmi nazywać chce twój świat ,Lecz jeśli pójdziesz tropem moich braci ,Dowiesz się największych prawd, najświętszych prawd -
Pocahontas

Dysortografia - specyficzne zaburzenie w nauce pisania, objawiające się popełnianiem błędów ortograficznych pomimo znajomości zasad pisowni i odpowiedniej motywacji do poprawnego pisania. Dysortografia może być korygowana, jednak całkowite ustąpienie objawów występuje bardzo rzadko.

A mnie wkurza jak piszecie ze mam poprawić ortografie!!! Ja po prostu tego nie potrafię !!
Autor
RE: Zabawa w trzy zdania Post 68/71 top
~Himawari
Użytkownik

Dodane dnia 03-07-2008 16:36
- Dobra, dostaniecie co chcecie, ale ja wezmę w zamian tego kota - powiedział kowal. Cała drużyna pokiwała zadowolona głowami, już kowal wyciągnął ręce po zwierzaka, gdy nagle kibol osłonił go własnym ciałem.
- Ja go nie oddam! - krzyknął, biorąc kota na ręce - Ten kowal wygląda mi podejrzanie!
Wtedy...
Autor
RE: Zabawa w trzy zdania Post 69/71 top
~jAsia
Użytkownik

Dodane dnia 14-07-2008 18:04
Wkroczył lekko wkurzony Gargamel. W prawej dłoni niósł, a raczej wlókł stary poszczerbiony miecz. Za jego nóg zaczęły się wysypywać Smerfy krzyczące jednym głosem:
- Klakier dla Gargamela!!!
5214537 Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor
RE: Zabawa w trzy zdania Post 70/71 top
~SHODAN
Użytkownik

Dodane dnia 15-07-2008 00:20
Wszyscy zamarli. Przebiegł koleś z pilotem, którym zatrzymał czas, zrobił sobie zdjęcia z Gargamelem i zniknął.
Gdy czas znowu płynął normalnie, Kibol, Gargamel i Kowal stanęli prawie na przeciw siebie. Nastała cisza po czym krasnolud krzyknął: "CO WY MACIE ZAMIAR ROBIĆ!!?? Jak zaczniecie walczyć, zrobicie niezły syf w pracowni kowala".
Kowal trochę się zaczerwienił i spojrzał groźniejszym wzrokiem, na co Kibol zaproponował grę w marynarza. Kto wygra 3 razy, bierze sfilcowanego Klakiera.
Więc zaczęli.....
Edytowane przez Refennei dnia 15-07-2008 12:37
Im więcej potu wylejesz na treningu, tym mniej krwi poleje się w walce.
Autor
RE: Zabawa w trzy zdania Post 71/71 top
~bolek95
Użytkownik

Dodane dnia 15-07-2008 12:28
Trzy razy z rzędu wygrał kibol. Gargamel wraz ze smerfami opuścił lokal, gdy nowy właściciel skakał z radości. Choć dużo się nie nacieszył, bo po chwili kowal zrobił wkurzoną minę i krzyknął:
- To jest mój kot i będę z nim robił co mi się tylko podoba!!! - Po czym uderzył kibola młotem w głowę. Na szczęście ten miał hełm (wcześniej zabrał go kowalowi ze stołu), więc tylko stracił przytomność..
Edytowane przez bolek95 dnia 26-07-2008 21:06

Sic vic pacum parabelum...
ORZEŁ! ORZEŁ!- wierny kibol xD
5077943 Wyślij Prywatną Wiadomość
Strona 4 z 4 < 1 2 3 4
Skocz do Forum:

BERSERK ANIME © 1997 - 2008 VAP AND MIURA-SENSEI
BERSERK MANGA © 1989 - 2008 MIURA-SENSAI

© 2008 BERSERKFAN